Joga Ljubljana

Iščete vadbo zase, saj ste prepričani, da se premalo gibljete, zato bi radi naredili spremembo na tem področju? Joga Ljubljana vam ponuja točno to – da najdete vadbo, s katero boste razmigali svoje telo ter se hkrati tudi odlično sprostili in notranje umirili.

Joga je namreč prav posebna vadba – ko te enkrat zasvoji, te ne izpusti, saj se po vadbi joge človek počuti kot prerojen. Če je še niste preizkusili, je sedaj čas, da se preizkusite tudi na tem področju! Joga namreč ni šport, ampak je prav posebna dejavnost, ki navdušuje mnoge ljudi na svetu. Preverite, ali bo navdušila tudi vas!

Joga Ljubljana vam ponuja možnost, da končno naredite nekaj zase, da se prerodite in se začnete gibati. Poleg tega pa so stranski učinki joge tudi več energije, boljša prekrvavljenost telesa, kar prinese lepšo polt, ter tudi bolj oblikovano telo – skratka, sami pozitivni učinki, zato ni čudno, da so nad jogo navdušene tudi številne svetovne zvezdnice.

Pri tem je pomembno, da izberete vaditelja, ki mu lahko zaupate in ki vas bo znal usmerjati ter vadbo prilagoditi vam in vašemu telesu. Položaji za začetnike morajo biti enostavni ter ne preveč zahtevni, da jih ti ne izvajajo napačno, učitelj pa mora natančno pojasniti ali pokazati, kako jih je treba izvajati. Predvsem pa joga ne sme biti muka, joga vam mora biti v veselje! Joga Ljubljana vam omogoča prav to: da najdete vadbo, v kateri boste uživali.

Še ena dobra stvar pa je, da za jogo ne potrebujete nobenih posebnih pripomočkov: dovolj je le blazina in udobna oblačila, v katerih boste vadili – pomembno je, da se v njih dobro počutite in da vas ne ovirajo med izvajanjem vaj ali asan, kot jim pravijo jogiji. Kaj so to asane in katere so primerne za začetnike, pa boste izvedeli, če se odpravite na vadbo – joga Ljubljana čaka na vas!

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *