Delo na sebi

Z delom na sebi začnemo že z samo mislijo, da bi si želeli določene stvari, ki nas motijo oziroma nismo zadovoljni, srečni in bi si to želeli spremeniti.

Danes nam je to veliko bolj poznano, kot je bilo to 10 let nazaj ali celo več, ko o tem sploh ni bilo govora. 

 

Že s samo eno terapijo access bars se začne globoko delo na sebi in še več kot to, čiščenje blokad za katere se niti ne zavedamo.

 

Osebna rast, duhovna rast so zajeta kot področja dela na sebi.

 

Različne metode in načini kako delati na sebi, je veliko. Prav vsak ima svojo oziroma si izbere sebi primerno.

 

Ljudje sprejemamo in oddajamo informacije na različnih nivojih : DUHOVNO, TELESNO, UMSKO in ČUSTVENO.

 

Z access barsi zaganjamo vse te točke pri vsaki terapiji

 

Vsako telo pa potrebuje seveda tudi gibanje. Če mišic ne boste aktivirali in če je vaše delo več ali manj sedeče, se vam lahko zgodi, da se začne vaš skelet sesedati, saj mišice ne dajejo več nobene opore telesu.

 

Zato se priporoča za dobro počutje vsaj 3x tedensko gibanje. To je že prvi korak pri delu na sebi. Gibanje je izrednega pomena, saj uravnava naše hormonsko stanje v telesu, ki pa je zelo pomembno pri samem procesu staranja, ker le tega upočasni.

 

In tukaj lahko omenim, da ravno z samim procesom pri izvajanju access bars terapij, poleg osnovne terapije je priporočljiva face lift terapija, ki je eden od access tretmajev.

 

Naslednji korak je umsko delo. Velika večina ljudi to dobro obvlada. Pogosto tudi preveč, ker nam um zelo pogosto zamegli občutke. Zato imejte um, da berete stvari, ki vas zanimajo in da se učite novih stvari, ki vas zanimajo. To je pozitivna stran uma. 

 

Dvom, ki se nam poraja pogosto v našem umu, pa je ravno tako možno odpraviti s pogostimi access bars terapijami. Z dotiki točk, kot že rečeno se vse te blokade odstranijo.

 

In smo pri naslednjem koraku : ČUSTVA.

 

Kaj je pravzaprav čustvo? Čustva so odziv telesa na določen dogodek. Srečujemo se z različnimi dogodki in temu primerni so naši čustveni odzivi. In vsa ta čustva potlačimo nezavestvo nekje v našo podzavest. Vse te potlačena čustva težko sami od sebe zbrišemo, ker tega niti ne znamo in se niti ne zavedamo. In z access bars terapijo je tudi to možno in nam je v veliko pomoč. Seveda, kdor si tega želi.

 

Čustva imajo namreč svojo pozitivno in negativno stran. 

 

Pozitivnih čustev se noben ne brani, negativna pa tudi, ne le da se jih branimo, se nas vseeno dotaknejo in ostanejo nekje globoko v nas največkrat potlačena.

Kar pa dobro vemo, kot smo že omenjali, če je preveč tega na določenih mestih v telesu, kjer se kopiči na določen organ, lahko do neke mere celo zdravstveno škoduje in ne samo psihično.

 

Zato je tako pomembno, da to vse odstranimo iz našega telesa. 

En tak korak in samopomoč pri vsem tem poleg access bars terapij je tudi vsakodnevna meditacija, ki nam je v veliko pomoč pri samem sproščanju.

 

Torej, kot sami vidite in vam je že poznano, da se delo na sebi nikoli ne konča. Le od vas samih je odvisno, kaj si boste izbrali zase. Upam,da si izberete najboljše, ker zaslužite si najboljše. Vi in vaše telo.

 

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *