Celulit na stegnih

Imate tudi vi na nogah oziroma natančneje na stegnih celulit? Ogromno žensk se srečuje s to nadlogo, s katero se jih veliko neuspešno bori, saj ne izberejo pravih metod za nego kože. Gre namreč za trdovratno nadlogo, zato je treba ubrati pravilen pristop, da se je lahko rešite …

Kaj NE pomaga proti celulitu?

Čudežna formula, ki bi vam pomagala, da celulit (licare.si) izgine iz vaših stegen ali drugih delov telesa, ne obstaja. Vendar pa jo obljublja veliko reklam, saj bi si marsikatera ženska želela prav to: čudežno formulo, ki bi odpravila celulit v trenutku in ki bi preprečila, da bi se ta kadarkoli spet znova pojavil. A kaj takega še niso izumili, zato se bo treba proti celulitu boriti na kak drugačen način …

Nekateri mislijo, da se ga bodo znebili, če bodo shujšali, vendar to v resnici ne drži. Tudi suhi ljudje imajo namreč lahko celulit, zato ga zgolj hujšanje ne bo odpravilo. Nekateri priporočajo tudi različne domače pripravke, ki sicer lahko pomagajo učvrstiti kožo, a ne odpravijo nujno tudi celulita – seveda lahko poskusite tudi z njimi, a še bolj pametno je poseči po drugih metodah. Če zaupate naravi, potem izberite raje naravno profesionalno kozmetiko, ki je narejena iz naravnih sestavin, a je hkrati tudi preizkušena in ima zato večji učinek.

Kaj pa učinkovito odpravi celulit na stegnih?

1. Telovadne vaje za stegna in proti celulitu
2. Strokovna nega v kozmetičnem salonu
3. Kakovostna kozmetika

Zgoraj so naštete tri metode, ki lahko učinkovito odpravljajo celulit. Če se ga želite resnično znebiti, je najbolje izkoristiti kar vse tri metode, pri tem pa je strokovna nega v kozmetičnem salonu potrebna le občasno, medtem ko je treba biti pri telovadbi oziroma izvajanju posebnih vaj za učvrstitev stegen in uporabi kozmetike čim bolj dosleden, če želimo doseči učinek: lepa in čvrsta stegna brez celulita.

Nujno je vaje za stegna izvajati vsaj enkrat dnevno, če vam čas dopušča, pa je še bolje, če vaje izvajate dvakrat na dan, seveda pa bo koristno tudi vsako drugo gibanje, kot je recimo tek. Pri tem pa ne pozabite uporabljati drenažne kreme in pilinga za kožo ter tudi posebne kreme proti celulitu. Sinergija učinkov bo poskrbela za vaša stegna. Poskusite in poročajte o rezultatih!

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *